ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί επισταμένως τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά, τόσο με τον ΕΟΠΠΥ όσο και με το θέμα άδειας άσκησης επαγγέλματος, τους τελευταίους δύο μήνες. Βρεθήκαμε περισσότερες από τέσσερις φορές στην Αθήνα όπου είχαμε συνεργασία με τον (Π.Σ.Λ) Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών και με τον (Σ.Ε.Λ.Ε.) Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών.

Συμφωνήσαμε με τους άλλους συλλόγους σε διάφορα σημεία και προτείναμε από κοινού με έγγραφό μας, τους όρους και τις προϋποθέσεις για την νομοθετική ρύθμιση σχετικά με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το έγγραφο αυτό κατετέθει στο Υπουργείο.

Παράλληλα επισκεφθήκαμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την άδεια άσκησης, όπου είχαμε συζητήσεις και εκθέσαμε για άλλη μια φορά τις απόψεις μας. Το ίδιο κάναμε σε άλλη επίσκεψή μας στο ΚΕΣΥ, από όπου περιμένουμε τις καινούριες ενημερώσεις.

Στην τελευταία μας επίσκεψη στην Αθήνα, σε συνεργασία με τους άλλους συλλόγους, στείλαμε έγγραφο προς τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ στο οποίο διατυπώνουμε την αντίθεσή μας σχετικά με την τελευταία εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ για την κοστολόγηση των θεραπευτικών συνεδριών.

Για τους επόμενους μήνες προγραμματίζεται Γενική Συνέλευση στην οποία καλούμε όλα τα μέλη να παρευρίσκονται.

Θα λάβετε σχετικές ενημερώσεις.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *